Invitasjon til løpskarusell fra Rindal IL. Et lavterskeltilbud for alle som har lyst!

Postet av Øvre Surnadal IL den 15. Mai 2013


"Fredag 24. mai kl. 18.00 arrangerer Rindal IL sitt første løp i en ny løpskarusell i Rindal. Dette er et lavterskel tilbud som en håper flest mulig blir med på:

- Et lavterskel konkurransetilbud
Vi presenterte i høst noen tanker om en løpskarusell. Dette har nå modnes, og vi kan presentere et opplegg med løyper som er litt annerledes enn de første ideene. Det første løpet blir fredag 24. mai.

BAKGRUNN: Terminlista er full av løpstilbud, men det virker som om mange føler at terskelen er for høy til å delta i disse. Vi har konstatert at mange av våre deltagere i St Olavsloppet, ikke deltar i andre løpskonkurranser.
Vi håper derfor at vår løpskarusell skal få et uhøytidlig preg. Noen hovedpunkter:
· Fellesstart uansett alder og kjønn, alle i en klasse med alfabetisk resultatliste. Alle som bruker lengre tid enn 7 min pr km, vil som eksempel, få registrert 21 min som sluttid i ei løype på 3 km. De som bruker lengre tid enn 7 min pr km, og vil ha registrert sin tid, registrerer den på egen klokke.
· Ingen nedre aldersgrense (start vurderes i samråd med foreldre, men det er naturlig at 10-11 åringer som planlegger å delta i St Olavsloppet, bør delta for å ”lære seg” hvor langt 3-4 km er).
· Løpskarusellen vil naturligvis være åpen for alle, men det viktigste for oss er å få til et tilbud der også utøvere som f eks deltar på tredjelaget og damelaget i St Olavsloppet, føler seg hjemme.
· Påmelding ved start. Startnummeret som man får første løpet, skal man beholde og bruke de i resterende løp.
· Saft å få ved innkomst.

· Dette er et prøveår, for å se responsen. Derfor et enkelt arrangement, ingen startkontingent og ingen premier (kanskje det blir noen overraskelser under siste løpet).

DATOER:
FREDAG 24. MAI KL 1800. Start/mål Torshall (Litj-Lina) 2,9 km. Vi løper kortløypa i Lina Roindt, dvs etter gangvegen østover, ned om Trøa og Rinnvollen. Opp om Evjen og derifra etter gangvegen til Torshall.
FREDAG 14. JUNI KL 1800. Start/mål Tjønna. To runder dvs 3,8 km. Løypa går opp fiskbeinsbakken, slik at traseen blir 100% lik løypa i klubbmesterskapet.
MEDIO AUGUST. Start/mål Skogsletta. 2 ”runder” i lysløypa. Ca 4 km i terreng. Endelig dato her blir bestemt når dato for klubbmesterskap i terrengløp blir bestemt.
Åpent for påmelding i alle løp, fra kl 1715.

Kontaktperson for løpskarusellen er Kjetil Fagerholt, 975 68497 eller kjetil.fagerholt@iot.ntnu.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.