Informasjon om medlemskontingent for 2020

Postet av Jan Bævre den 2. Mai 2020

Kort fortalt: Fra 2020 er det nå et absolutt krav om bruk av elektronisk medlemssystem ved betaling av medlemskontingent, og vi er dermed avhengig av at alle registrerer sine e-postadresser. 

Ber dere om å gå inn på vår hjemmeside http://ovresurnadalil.no og legge inn opplysninger som e-postadresse, telefonnummer og evt. annen info, sånn at vi kan ajourføre dette. Dette gjøres ved å sende en melding under fanen «Kontakt oss».

Lengre og grundigere: Fram til og med 2019 har vi hatt et eget internt medlemssystem hvor dere alle har fått tilsendt giro som brev i postkassen. Alle (tidligere) betalende medlemmer har vi naturlig nok allerede lagt inn/ajourført inne på idrettens medlemssystem ‘KlubbAdmin’. Noen har fått med seg dette, andre har selv vært inne og kikket/endret sin brukerprofil, mens andre naturlig nok verken har visst om dette eller vet hva dette er for noe.

For de som har fått giro de siste årene (enten som enkeltmedlem eller som familie), har vi allerede tilstrekkelig informasjon som navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer registrert i systemet – på noen mangler vi dog e-postadresser for å få gjennomført betaling via det elektroniske medlemssystemet, og det er altså først og fremst disse e-postadressene vi nå er på utkikk etter.

Fra 2020 er det nemlig et absolutt krav om bruk av elektronisk medlemssystem - enten KlubbAdmin via Norges idrettsforbund, eller et annet godkjent system som har integrasjonsavtale med NIF. Da vi allerede bruker IDRETTENONLINE i forbindelse med nettsiden vår (og de allerede har avtale med NIF), velger vi å benytte deres løsning i forbindelse med medlemsadministrasjonen. Dette betyr altså at faktura/giro blir sendt ut direkte til de registeret e-postadressene, samt at dere finner en oversikt inne på deres brukerprofil. Online betalingsløsning med KID-nummer skjer via Bloc AS (Idretten Online) og ØSIL får overført den samlede salgsomsetningen til bankkonto en gang per måned.

I forlengelse av dette vil vi selvfølgelig også ønske nye medlemmer velkommen! Om du ikke er betalende medlem, men ønsker å melde deg inn og bidra, så vil vi oppfordre deg til å gå inn på http://ovresurnadalil.no og registrere deg ved å trykke «bli medlem». Årlig medlemskontingent er på kr. 100. 

 

På forhånd tusen takk for hjelpa! 

Jan Bævre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.